Masła ekologiczne Foods by Ann stworzone w 100% z nieprażonych orzechów i nasion to pyszny i zdrowy dodatek w codziennej diecie.
- bez dodatku soli,
- bez dodatku cukru,
- bez sztucznych składników i konserwantów,
- z certyfikatem ekologicznym.
Wybierz swój ulubiony smak!
Masło z nerkowców
Orzechy nerkowca wspierają pracą układu sercowo – naczyniowego. Masło posiada aksamitną konsystencję, doskonale sprawdzi się jako dodatek do naleśnikowi omletów.
Masło migdałowe
Wspomaga pracę serca i wpływa na prawidłowy poziom cholesterolu.
Masło z orzechów laskowych
Orzechy laskowe są bogatym źródłem witaminy E, która opóźnia proces starzenie się skóry, a także wspomagają pracę układu nerwowego.
Masło konopne
Nasiona konopi są źródłem kwasów tłuszczowych omega-6 oraz omega-3. Idealny dodatek do surowych i grillowanych warzyw, owsianek, smoothie i do pieczywa.